За Денис Ризов, който от години живее зад Океана, винаги е

...
За Денис Ризов, който от години живее зад Океана, винаги е
Коментари Харесай

Нямам пари, не съм милионер: Денис Ризов

За Денис Ризов, който от години живее зад Океана, винаги е бил представян като богат българин, тъй като паралелно с музиката той постоянно е развивал и сполучлив частен бизнес.

Бившият басист на " Ахат "  и предприемач обаче, неотдавна направи такова причудливо самопризнание - и то обществено - в ефира на bTV, че остави безмълвни даже и най-верните си почитатели.

Голямата обич на Наталия Симеонова показа, че в никакъв случай не е бил милионер, както се приказва. Той освен, че не е имал милион в банка, а не е имал даже и 100 000!

 undefined

На въпрос на водещата Петя Дикова по кое време е направил първия си милион, Ризов отвърна по този начин: " Какво е милион? Може би един милион в банката... това ли си показват? Никога не съм имал един милион в банката, нямам дори 100 хиляди. Въобще за мен пари в банката... те в банката не работят. Парите би трябвало да са в някакъв оборот, примерно да купиш нещо с тях, да го продадеш по-скъпо – пари-стока-пари, тези съществени правила на бизнеса.

Първият си милион нямам никаква визия по кое време съм го направил и дали съм го направил. Имал съм интервали, когато съм разполагал с повече средства – и оборотни, и фирмени. Като се занимаваш с бизнес по-наедро, след няколко години парите стават за теб апарат – да си вършиш работата, а не нещо да си купиш ", изясни философията си предприемачът.

Двамата с Наталия Симеонова живееха разграничени, само че преди към година и половина се събраха във Флорида. " Наталия е добре, прекара повече от година в Америка, документи вади – зелена карта. Получи я, в този момент се прибрахме дружно в България... неотдавна... и по този начин... Доволна е, че още веднъж си е тука, тя обича. Аз избирам там, тя избира тук ", изясни някогашният музикант.

Денис Ризов се прибра неотдавна в България дружно с Наталия Симеонова, а повода е дипломирането на щерка им Виктория, която приключи " Психология " в Софийския университет. Но дали той счита да се връща още веднъж към музиката и към родината си, това по-скоро има негативен отговор.

 undefined

Зад Океана сега Ризов си вади хляба с дистрибуция на козметични артикули. Търговията си развивал главно в България, само че имал офиси и в други страни по света. " Скучна работа, само че пък доста ", заключи басистът.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР